Søk

Dyrene trenger en god start og riktig fôringAt dyrene har det bra er viktig, akkurat det er nok de fleste er enig i uansett du driver med storfe eller småfe. Produktene Nordic Block Premium og Provita Råmelkserstatning er veldig populære og får mange lovord fra våre kunder.

Nordic Block Premium sikrer at dyra får den beste kvaliteten på tilskudds fôret, velger du papp-versjonen er du også med på å redusere plastforbruket. Dyrene får da et komplett tilskudd av vitaminer, mikro- og makromineraler, og energi samt omega 3 fra norsk laks. Dette produktet er også den mest effektive og økonomiske måten en kan sikre at husdyrene får i seg mest essensielle næringsstoffer.

Nordic Block Premium

20 KG


Nordic block PREMIUM serien, er designet for de nordiske forholdene, og da spesielt norsk landbruk, med tanke på de store manglene av selen og vitamin-E.


KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

Nordic Block Premium Sinku 20kg


Beregnet brukt til sinkyr og høydrektige kvigerKLIKK HER FOR MER INFORMASJONNordic Block Premium u/kobber 20kg


Nordic Block Premium u/kobber er beregnet brukt til sau/lam, men kan også brukes til storfe, geit og hest dersom du har disse dyrene på gården din.KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

Provita Råmelkserstatning


Provita Colostrum Concentrate gir et høyt nivå av naturlige EU – produsert råmelk, med ekstra eggepulver og vitaminer gjennomført i en ernæringsmessig energikildeKLIKK HER FOR MER INFORMASJON


Provita Råmelkserstatning finnes i 2 ulike varianter, en til kalv og en til lam. Dette er med på å sikre de nyfødt en god start på livet, om det skulle skorte eller mangle råmelk fra mor. Vi vet alle viktigheten av råmelk, og selvsagt så er det ikke noe som er bedre enn den naturlige råmelka, men dessverre så er det ikke like enkelt å få tak i god råmelk, derfor er råmelkserstningene fra Provita et produkt som er enkle å bruke, og smart og ha i bakhånd. Den nyfødte kalven eller lammet får her et høyt nivå av naturlige EU-produsert råmelk og alle andre viktige næringstoffer for en best mulig start.


Det er viktig å velge de riktige produktene for at dyrene på gården skal ha det bra. Ved å velge Nordic Block Premium serien og Provita Råmelkserstatning så velger du produkter av særdeles høy kvalitet og som du kan stole på fungerer hver gang.