0
 

Kontakt Oss

post@tema-as.no

918 75 506

Tema Landbruk AS

fjærevegen 1

6800 Førde

Alt Du Trenger

Å Vite

FRAKT OG

LEVERING

Bytting & Retur

Retur

Hvis du ønsker å bruke angrefristen din på en ordre du har bestilt må du sende varene tilbake i uåpnet og original emballasje. Fraktkostnadene ved retur må dekkes av kunden. Du må også huske å sende med en kopi av faktura, utfylt angrerettsskjema (sendes ut på e-post med hver bestilling), samt et skriv som forklarer at du vil benytte din angrefrist. Husk å legge ved ditt kontonummer slik at vi kan kreditere beløpet for de returnerte varene. Varer som returneres skal være ubrukt og i original emballasje. Hvis varen har blitt modifisert av kunden slik at varen ikke kan selges som ny gjelder ikke angreretten.

 

Normal behandlingstid fra vi har mottatt sendingen er 2-4 dager. I høysesongen kan behandlingstiden være opptil 5-7 dager. Når en retur er ferdig behandlet vil du få tilsendt en e-post fra oss med hvilke varer du har returnert og verdien for de.

 

Vi anbefaler at du bruker Posten sin Norgespakke når du sender varer i retur. Dette gir deg mulighet til å spore pakken i etterkant. Varer som blir sendt tilbake med andre metoder sendes på eget ansvar.

 

Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet.

 

Ved retur i forbindelse med reklamasjon/garanti skal retur avtales med oss på forhånd. Dette er på grunn av at ikke alle leverandører krever varen i retur. Når det er en mulighet til å reparere produktet vil dette bli gjort av ansvarlig leverandør. Hvis ikke vi erstatte produktet med ny vare av samme type. Skulle varen være utgått vil vi kontakte deg for å bli enige om et alternativt produkt. En vare som skal reklameres på må ikke brukes etter at feil er oppdaget.

Garanti

Garanti

Alle varer hos oss selges med reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Husk at faktura må sendes inn ved reklamasjon. Vi har ingen garanti utover kjøpsloven med mindre annet er opplyst i produkttekst.

918 75 506

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Kontakt oss

Kontakt oss

918 75 506

Sikker betaling:

@2023 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

*alle priser er eksl.mva