fluidfilm-logo-post.png

STOPPER RUST for miljøet, lommeboken, mekanikeren og sikkerheten

Fluid Film er en unik oppskrift fra 1943 med lanolin. Oljen kryper cirka 15 cm, er aktiv over tid, penetrerer og er overlegen i rustne og fuktige hulrom og falser. Rusten mettes med olje, og vann fortrenges. Lanolin er effektiv rustløser som beskytter kontakter, og samler ikke skitt. Åpne kjeder kan forlenge levetiden med 300%. Antirust-verkstedene demonterer plastdeksler, rengjør med trykkluft og tørker med varmluft. Kanaler, hulrom, understell, gulv, hjulhus og dører blir grundig behandlet. Finn nærmeste forhandler på fluidfilm.no

 

BRUKSOMRÅDE

Fluid Film brukes på bil, traktor, tilhenger, buss, lastebil, truck og bobil.

 

MILJØVENNLIG

Fluid Film er løsemiddelfri, og har under 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig, og har flammepunkt på 207 ºC. Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon, og egner seg godt til hjem og fritid. Spray på en blomst, og den dør ikke før den skal. Basert på antall behandlede biler per i dag, sparer vi miljøet og mekanikere for cirka 50.000 liter løsemiddel årlig, sammenlignet med løsemiddelbaserte antirustmidler.

Vehicle-Undercoating.jpg

UNDERSTELLSBEHANDLING: Fluid Film trenger inn i metallet og lager en beskyttende barriere mot korrosjon. Den fortrenger salt, kalsium, natriumklorid og gjødsel. Fluid Film kryper over lang tid, og tørker aldri.

spray batteri_web.jpg

ELETRISK ANLEGG: Nyere biler har mange sensorer og kontakter som utsettes for saltsprut. Fluid Film leder ikke strøm, hindrer korrosjon og sikrer god kontakt.

towbar-1598685.jpg

AVTAGBAR KROK: Fluid Film hindrer korrosjon og smører både mekanisme, lås og låsesylinder. Hindrer også korrosjon på tilhengerkontakt.

oldtimer-1189909.jpg

IMPREGNERING AV SKINN: Fluid Film beskytter skinnseter og holder det mykt i årevis.